Sommerhuse - Ferieboliger - Danmark   

Sommarhus

Home

Bornholm
Fyn, Langeland, Tåsinge
Lolland, Falster, Møn
Limfjorden
Nordjylland
Østjylland
Sydjylland
Vestjylland
Sjælland

Stuga - Semesterhus - Sommarhus
Privat uthyrning av stuga / sommarhus i hela Danmark

Här kan du söka efter ditt privatuthyrda sommarhus / stuga i Danmark. Välj del av landet och önskade faciliteter - tryck sedan på sökknappen så visas många förtjusande sommarhus. Du kan hitta lyxhus med pool och spabad eller andra härliga semesterhus med alla faciliteter för en riktigt bra semester med familjen - trevlig semester!

Ha en härlig semester i ett sommarhus eller en stuga

En sommarhussemester i Danmark är en riktigt fin upplevelse för hela familjen.

Du kan hitta ett sommarhus vid Nordsjön, där man ena dagen kan ha en alldeles vidunderlig strandsemester med bad i de friska vågorna och bygga sandslott, och nästa dag uppleva ett upprört hav med höga vågor med skummande vågtoppar.

Nordsjön kan upplevas ända från Rømø och upp längs västkusten till Thy och därifrån längs Jammerbukten till Skagen. De mest kändta ortor er Kandestederne, Tversted, Lökken, Blokhus, Bönnerup og Grönhöj Strand - Grönhöj Danmark.

Överallt kan du hitta härliga, privata sommarhus som passar familjen, och det finns massor av upplevelser och sevärdheter i närheten.

De inre farvattnen bjuder på många härliga semesterbyar och vidunderliga naturområden. Överallt finns det fina badstränder med rent och friskt badvatten. Som bevis på det ser du den blå flaggan på alla stränderna.

Sommarhusen i dessa områden är perfekta för det familjer som söker barnvänliga badstränder och närhet till de trivsamma landsortsstäder som man hittar i hela Danmark.

Der finns många fina, privata stugor i Frederikshavn, (Fredirikshamn), Hals, Lyngså Strand, Øster Hurup, Djursland, Mols, Ebeltoft, Fjellerup osv.

Välj ditt sommarhus på Fyn, Lolland, Falster eller någon av småöarna, så kan du vara säker på en härlig och upplevelserik semester.

Du kan också hitta ett sommarhus på Själland vid Stora bält, längs Sejerøbukten eller i Nordsjälland. Överallt på Själland kan du ta en snabb avstickare till Köpenhamn, som bjuder på upplevelser av alla slag.

Du kan också hitta en privat lägenhet/semesterbostad i Köpenhamn, och på så vis bo nära alla upplevelser såväl på dagen som på kvällen. Köpenhamn bjuder på ett spännande gatuliv med uppträdanden och många caféer. Till det kommer alla sevärdheter.

Du kan också hitta ett sommarhus med Internet och ADSL, så att du kan spela via Internet eller läsa din e-post.

I alla delar av Danmark kan du hitta ett hus med pool eller med spa. Du kan också hitta ett semesterhus som ligger nära ett äventyrsbad med många faciliteter för en riktigt spännande och kul semester tillsammans med barnen.

Alla våra sommarhus och semesterbostäder är privatuthyrda. Vi erbjuder inte uthyrning av sommarhus från en förmedlingsbyrå. Våra sommarhus är privatuthyrda och du kontaktar själv ägaren och kommer överens om priset med honom/henne. Massor av sommargäster har goda av vår uthyrning och många kommer tillbaka till samma sommarhus flera år i rad. Eftersom uthyrningen är privat kan vi inte ta något ansvar för de rådande förhållandena.

| Home | Indlæg nyt sommerhus | Om os | © Copyright Sommerhus.se 1996 - 2023 | Email: fbw@ferieboligweb.dk |